MIKÄ IHMEEN SUKLAAPOSSU?

Tervetuloa Suklaapossun reseptipankkiin. Täältä löydät niin makeat kuin suolaisetkin herkut munattomia ohjeita unohtamatta.

Kuka olen

Olen reilu nelikymppinen varsinaissuomalainen 3 lapsen (-09, -12, -16) äiti.

Leipomisintoni alkoi todenteolla esikoisen 1-vuotissyntymäpäiväkakun myötä. Olin kuvitellut olevani edes hieman parempi leipoja, kunnes katsoin jääkaapissa olevaa syntymäpäiväkakkua; vinon kakun päällä oli kynttilä kallellaan, kakun kermavaahtoreunus valui pikku hiljaa jääkaapin tasolle ja kinuskipäällinen oli kummallisen laikukas ja röpelöinen… Tuosta sisuuntuneena päätin opetella leipomaan paremmin. Mutta nälkä senkun kasvoi (kaikkia niitä makeita herkkua) syödessä. Täydellisen maun ja kauniin ulkonäön metsästyksestä tulikin todella rakas harrastus ja jäin koukkuun erilaisten ohjeiden testailemiseen ja reseptien kehittämiseen sekä erilaisten toimivien makuparien etsimiseen.

Blogi syntyi vuoden 2013 huhtikuussa tarpeesta saada itselleni toimiva reseptipankki. Blogin nimen alkuosa eli ”Suklaa” oli selvä heti ensimiettimällä. Mutta mikäs olisikaan parempi kuvaamaan kaltaistani suklaa-addiktia kuin possu. Suklaapossu, siinähän se oli!

Leipomisesta, blogin kirjoittelusta ja lasten kanssa puuhailusta jäljelle jääneen vapaa-aikani vietän puutarhatöissä, ulkoilemalla, kodin sisustamista miettimällä tai touhuamalla muuten vaan jatkuvasti jotain sisällä tai/ja ulkona.

Tervetuloa blogiini

Toivottavasti viihdyt blogissani vielä pitkään ja löydät paljon erilaisia ohjeita testattavaksesi. Kommentit piristävät päivää hurjasti, joten kiitos, kun jätät puumerkin käymisestäsi. Yhteystietoni löytyvät yhteystietosivulta, jos haluat jättää privaatisti kommenttia leipomuksistani, blogistani tai sinulle tulee jotain muuta leivontaan liittyvää kysyttävää mieleen.

Herkullisia leivontahetkiä toivotellen Suklaapossu.